Verzenden & retourneren

Verzenden

Kiesjekoopje.nl is de online winkel van Nederland als het om de beste dagaanbieding gaat. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen de laagste en scherpste prijzen op het web. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kiesjekoopje.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen.

Artikelen worden door DHL bij je thuis, of het door jouw gekozen afleveradres, bezorgd. Voor bestellingen die niet door de brievenbus passen, wordt Eur. 4,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. Artikelen die door de brievenbus passen, worden door PostNL bij je bezorgd.

Grote pakketten worden in een aantal gevalleen met een afwijkend verzendtarief in rekening gebracht. Mocht dit van toepassing zijn, wordt dat expliciet bij de productomschrijving vermeld.

Afhalen

Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons af te halen. Ons kantoor-magazijn is gevestigd aan de Meerheide 27, 5521 DZ Eersel.

Niet thuis-bericht

Het kan gebeuren dat de bezorger aan een gesloten deur komt. In dat geval vind je een gele kaart op de deurmat, hierop staat het moment waarop je pakketje opnieuw geleverd wordt. Je kunt deze tot 23:59 die dag gebruiken om het bezorgmoment of adres online aan te passen. Dan weet je zeker dat je je pakketjes snel hebt. Op deze manier kunt u een nieuwe bezorgafspraak maken of een afspraak om het pakketje op te halen.

Pakketje afhalen

Indien je liever het pakketje zelf afhaalt kun je DHL de opdracht geven het pakketje naar een DHL Servicepoint naar keuze te laten verzenden. Er zit altijd wel een pakketshop bij je in de buurt, bijvoorbeeld in een bouwmarkt of plaatselijke winkel. Op deze link kunt u het bezorgmoment of locatie wijzigen: hier kunt downloaden.

Retourneren Boxspring

Wanneer je bij ons een boxspring aanschaft wordt deze speciaal voor je op maat gemaakt. Je kunt zelf kiezen in welke kleur en afmeting je de boxspring laat fabriceren. Deze boxspring kunnen wij dan ook niet retour nemen wanneer het product niet naar wens is. Indien je hier nog vragen over heeft staan wij u graag telefonisch te woord.

Wil je jouw boxspring in een vroeg stadium - voor uitlevering - toch annuleren, zullen wij hiervoor contact opnemen met onze producent. Voor het annuleren van een boxspring zijn wij genoodzaakt €50,- in rekening te brengen.

X

Blijf op de hoogte!

newsletterbanner-icon.png