Verzenden & retourneren

Verzenden

Kiesjekoopje.nl is de online winkel van Nederland als het om de beste dagaanbieding gaat. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen de laagste en scherpste prijzen op het web. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kiesjekoopje.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen.

Artikelen worden door GLS bij je thuis, of het door jouw gekozen afleveradres, bezorgd. Voor bestellingen die niet door de brievenbus passen, wordt Eur. 4,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. Artikelen die door de brievenbus passen, worden door PostNL bij je bezorgd.

Grote pakketten worden in een aantal gevalleen met een afwijkend verzendtarief in rekening gebracht. Mocht dit van toepassing zijn, wordt dat expliciet bij de productomschrijving vermeld.

Afhalen

Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons af te halen. Ons kantoor-magazijn is gevestigd aan de Bukkumweg 24 N te Hilvarenbeek.

Niet thuis-bericht

Het kan gebeuren dat de bezorger aan een gesloten deur komt. In dat geval zal hij een niet-thuis bericht in de brievenbus doen. Dit briefje is niet erg groot dus zorg ervoor dat je het briefje niet over het hoofd ziet! Op het niet-thuis bericht staat een telefoonnummer en een link naar de website van GLS. Op deze manier kunt u een nieuwe bezorgafspraak maken of een afspraak om het pakketje op te halen. Met de volgende link kom je op hiervoor bedoelde de webpagina terecht.

Pakketje afhalen

Wanneer de bezorger het pakketje niet kan bezorgen gaat het pakketje terug naar het depot. Indien je liever geen nieuwe bezorgafspraak maakt kun je GLS de opdracht geven het pakketje naar een pakketshop naar keuze te laten verzenden. Er zit altijd wel een pakketshop bij je in de buurt, bijvoorbeeld in een bouwmarkt of plaatselijke winkel.

Het pakketje wordt aan ons geretourneerd…

Indien je na ontvangst van het niet-thuis bericht geen actie onderneemt zal het pakketje op de zesde werkdag aan ons geretourneerd worden. Zodra wij het pakketje ontvangen hebben, brengen wij je hiervan op de hoogte. De kosten van de retourzending (à € 7,50) neemt Kiesjekoopje.nl , uit coulance voor haar rekening. Uiteraard kunnen we het pakket nogmaals aan je verzenden, we vragen je hiervoor het bedrag van € 4,95 verzendkosten aan ons over te maken.

Heb je nog vragen?

Wanneer je vragen hebt over bijvoorbeeld de status van verzending van je pakketje, kun je altijd contact met ons opnemen. Je kunt het contactformulier op deze website invullen of even bellen naar 085-60647340.

Retourneren algemeen

Heb je je bedacht? Kiesjekoopje.nl biedt de mogelijkheid binnen 5 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de totaal door Kiesjekoopje.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden dan bij je in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor jouw rekening. Indien je wenst je pakketje te ruilen brengen we verzendkosten in rekening voor de tweede zending.

Ons adres is: Kiesjekoopje.nl, Bukkumweg 24 N, 5081 CT te Hilvarenbeek. Goederen welke door jou retour gezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat je hier kunt downloaden.

Retourneren Boxspring

Wanneer je bij ons een boxspring aanschaft wordt deze speciaal voor je op maat gemaakt. Je kunt zelf kiezen in welke kleur en afmeting je de boxspring laat fabriceren. Deze boxspring kunnen wij dan ook niet retour nemen wanneer het product niet naar wens is. Indien je hier nog vragen over heeft staan wij u graag telefonisch te woord.

Wil je jouw boxspring in een vroeg stadium - voor uitlevering - toch annuleren, zullen wij hiervoor contact opnemen met onze producent. Voor het annuleren van een boxspring zijn wij genoodzaakt €50,- in rekening te brengen.

X

Blijf op de hoogte!

newsletterbanner-icon.png