Sloggi hipster

Met een Sloggi hipster om je billen ben jij klaar voor weer een goede dag. Een Sloggi hipster vormt namelijk de perfecte combinatie tussen een lekker zittende onderbroek en sexy lingerie. Dit komt door de slim gekozen mix van gladde stoffen en afwerkingen van kant. Omdat de Sloggi hipster daarnaast mooi om je lichaam sluit, is deze niet zichtbaar onder strakke kleding. Zo stap je niet alleen comfortabel, maar ook vol zelf vertrouwen de deur uit. En wees eens eerlijk, willen we dat niet eigenlijk allemaal?

De Sloggi hipster: een mooie basis van je outfit

Met het aantrekken van je favoriete Sloggi hipster leg je direct een goede basis voor de rest van je outfit. Combineer deze Sloggi hipster vervolgens met een bijpassende bh van Sloggi of een ander merk en deze basis is compleet. Hier overheen kies je vervolgens precies wat bij de dag en jouw stemming past. Dit kan een strakke jeans, je favoriete zomerjurkje of op een sportieve dag natuurlijk ook je sportkleding zijn. Als jij je er maar goed in voelt. De Sloggi hipster zorgt ervoor dat jij je vrij kunt bewegen, je sexy voelt en dit ook uitstraalt. Zo wordt iedere dag net een beetje mooier.

De voordelen van een Sloggi hipster

De vrouwen die al eens eerder iets van Sloggi hebben gedragen, zullen weten dat de kwaliteit van Sloggi goed is en langdurig behouden blijft. Maar daarnaast heeft een Sloggi hipster nog meer voordelen.

  • De goede pasvorm: deze zorgt ervoor dat de Sloggi hipster mooi aansluit, maar ook niet in je huid snijdt.
  • De verschillende kleuren: dit maakt het mogelijk om een Sloggi hipster te kiezen in je favoriete basic kleur. Maar ook een huidskleurig exemplaar is te vinden bij Kiesjekoopje; ideaal onder je lichte kleding.
  • De details: de kanten randjes en mooie stoffen geven de Sloggi hipster een luxe uitstraling.

Je Sloggi hipster bestellen bij Kiesjekoopje

Wanneer je eenmaal hebt besloten een Sloggi hipster te bestellen, neem dan eens een kijkje op Kiesjekoopje.nl. Kiesjekoopje biedt namelijk flinke kortingen op verschillende producten zoals de Sloggi hipster en nog veel meer. Ben je ook op zoek naar andere soorten ondergoed zoals een string of shorts, kijk dan ook zeker eens verder rond op onze website. Kies jij ook voor gemak, kwaliteit en scherpe prijzen? Wacht dan niet langer!

X

Blijf op de hoogte!

newsletterbanner-icon.png